Böckmann paardentrailers uitvoeringen

Vervloed Aanhangwagen & Trailer BV is trotse dealer van Böckmann paardentrailers en biedt verschillende type uitvoeringen aan:

Böckmann Champion paardentrailers voor 2 paarden

De Champion Familie met geëloxeerde aluminium-opbouw is bijzonder robuust en duurzaam. Ontworpen voor dagelijks gebruik. De standaard hoogtepunten zoals veiligheids-boxstangensysteem Multi Safe System (MSS), de massieve kwaliteits-volledig aluminiumvloer of de in de polyester-boeg ingebouwde zadelkamer voldoen aan de hoge eisen die paard en ruiter stellen. Het uiterlijk van de Champion blijft daarbij natuurlijk niet achter. Het herkenbare eigen design overtuigt over alle modellen en laat bij iedere rit een onuitwisbare indruk achter.

Böckmann Uno/Duo paardentrailers voor 1 / 2 paarden

Het meest opvallende design aan de Duo/Uno-serie is het markante design. Door de aerodynamische vorm zijn de modellen bijzonder gemakkelijk te trekken en doordoor daalt het brandstofverbruik merkbaar. Onder andere het veiligheids-boxstangensysteem Multi Safe System (MSS), de royale ruimteverdeling en de grote uitzetramen voor een optimaal binnenklimaat zorgen voor het welzijn van uw paard. Het verschil tussen de Duo en de Uno wordt al verteld door de naam. De Uno is 1 paards, de Duo is 2 paards.

Böckmann Master paardentrailers voor 2 paarden

De Master modellen staan bekend om de doorlopende lijnen. Sportief, elegant en opwindend. Vanaf heden schitteren de modellen zelfs met standaard polyester-spatbord per wiel en polyester-afdekkingen van de zijsteunen. Het excellente rijcomfort dankzij het standaard World-Class-chassis (WCF Plus) volgens de automobielstandaard  en het royale ruimte-aanbod doen natuurlijk in niets onder voor het design.

Böckmann Comfort paardentrailers voor 2 paarden

De Comfort serie is versterkt met een volledige polyester-opbouw, zo zijn de modellen bijzonder robuust en duurzaam. De standaard hoogtepunten zoals het veiligheids-boxstangensysteem Multi Safe System (MSS), of de in de polyester-boeg ingebouwde zadelkamer voldoen aan de hoge eisen die paard en ruiter stellen. Het uiterlijk blijft daarbij natuurlijk niet achter: Het onmiskenbaar eigen design overtuigt over de hele lijn en laat bij iedere rit een briljante indruk achter.

Böckmann Portax paardentrailers voor 2-3 paarden

De Portax serie zorgt voor comfort op het hoogste niveau. De modellen Portax E, K en Profi hebben een nieuw design en zijn in combinatie met een overtuigend ruimteaanbod bijzonder gemakkelijk te hanteren. De talrijke comfort- en veiligheidsfeatures maken de Portax modellen tot de perfecte begeleider voor het alledaagse ruiterleven.

Böckmann Traveller paardentrailers voor 2-5 paarden

De Traveller bied uw paarden gewoon meer: meer mogelijkheden, meer plaats en meer inlaadcomfort. De modellen zijn ideaal voor iedereen die meer paarden tegelijk mee op reis wil nemen. Afhankelijk van het model is hier royaal ruimte voor twee tot drie grote paarden, drie tot vier westernpaarden of maximaal vijf kleine paarden.  

Verkopen is leuk, maar dat mag niet ten koste gaan van het veilig en praktisch gebruik van een aanhanger of paardentrailer. En mocht er onverhoopt toch een mankement ontstaan, dan wordt deze direct opgelost. Naast een scherpe prijsstelling is het van groot belang dat de kwaliteit, en dus de veiligheid, de hoogste prioriteit geniet. Daarom voeren we bij Vervloed Aanhangwagens & Trailers alleen het dealer schap van gerenommeerde merken, en dit in diverse prijsklassen.

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd bellen naar 0252 – 622440 of een e-mail sturen naar info@vervloed.nl

Contact

Böckmann paardentrailers uitvoeringenKortom, als u voor Böckmann kiest, kiest u voor een duurzame, multifunctionele, betrouwbare
en innovatieve aanhangwagen. U bent verzekerd van kwaliteit en dat allemaal voor de juiste prijs.
De mogelijkheden zijn enorm en dus weten wij zeker dat u vindt wat u zoekt bij Böckmann!

Bent u geïnteresseerd in de Böckmann paardentrailers uitvoeringen? Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen via: